منتديات اختصاصاتي
أهلا وسهلا بك عزيز تفيد سجلاتنا بانك غير مسجل لدينا , يرجى من حضرتكم التسجيل حتى تستطيع ان تستفاد وتفيد من والى المنتدى .
ملاحـــــــــظه : يوجد لدينا طلبات الاشراف و تبادل اعلاني.
منتديات اختصاصاتي
أهلا وسهلا بك عزيز تفيد سجلاتنا بانك غير مسجل لدينا , يرجى من حضرتكم التسجيل حتى تستطيع ان تستفاد وتفيد من والى المنتدى .
ملاحـــــــــظه : يوجد لدينا طلبات الاشراف و تبادل اعلاني.
منتديات اختصاصاتي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات اختصاصاتي

كل ما يخصك و يهمك
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
مطلوب مراقبين ومشرفين
المواضيع الأخيرة
» برنامج رائع يغير شكل قائمة ابدا
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن Emptyالأربعاء يوليو 10, 2013 4:12 pm من طرف gamalalasmr58

» برنامج تحميل فيديو مجاني من مواقع الفيديو كلها يوتيوب
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن Emptyالثلاثاء يوليو 02, 2013 3:17 am من طرف gamalalasmr58

» برنامج Adobe Photoshop CS فوتوشوب 8 النسخة العربية واجه عربيه..
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن Emptyالإثنين يوليو 01, 2013 1:19 am من طرف gamalalasmr58

» هديتنا بمناسبه قرب عيد الاضحى المبارك
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن Emptyالإثنين أكتوبر 22, 2012 7:16 pm من طرف ehab_ewa

»  الماسح الضوئي وبرنامج تشغيل الطابعة في نظام كانون LIDE
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن Emptyالإثنين أكتوبر 22, 2012 4:29 pm من طرف اخوكم بالله

» نتائج التقديم الى جامعات و المعاهد العراقية
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن Emptyالسبت أكتوبر 20, 2012 10:04 pm من طرف اخوكم بالله

» تعلم برمجة NanoStation لوضع الاستلام
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن Emptyالسبت أكتوبر 20, 2012 9:27 pm من طرف اخوكم بالله

» تعلم تنصيب ويندوز 7
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن Emptyالسبت أكتوبر 20, 2012 9:09 pm من طرف اخوكم بالله

» اسلام ويب لارسال رسائل مجانا
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن Emptyالسبت أكتوبر 20, 2012 3:14 am من طرف اخوكم بالله

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
عبدالله الطويل
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_rcapخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_voting_barخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_lcap 
اخوكم بالله
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_rcapخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_voting_barخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_lcap 
The amer
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_rcapخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_voting_barخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_lcap 
مــى
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_rcapخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_voting_barخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_lcap 
طيف الاستشهاد
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_rcapخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_voting_barخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_lcap 
sosoo sami
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_rcapخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_voting_barخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_lcap 
وردة الفل
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_rcapخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_voting_barخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_lcap 
al-ashab_2010
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_rcapخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_voting_barخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_lcap 
احمد البرازيلي
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_rcapخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_voting_barخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_lcap 
ahmad100
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_rcapخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_voting_barخلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن I_vote_lcap 

 

 خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
مــى
يائس
يائس



عدد المساهمات : 27
عدد مواضيعك : 39
تاريخ التسجيل : 03/07/2011

خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن Empty
مُساهمةموضوع: خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن   خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن Emptyالأربعاء يوليو 06, 2011 11:06 pm

النهارده بقدم لكم طريقه من ضمن طرق ليه فى شوى الفراخ فى الفرن طبعا الطرق كتير والتتبيلات كتير ولكل تتبيله طعم معين
بس حقيقى الطعم اللى هقدمه النهارده هايعجبكم قوى قوى واللى هيجربها اكيد اكيد هيدعيلى يلا ندخل بقى المطبخ

المقادر




زى ماانتو شايفين فراخه مربربه ومغسوله كويس ومفتوحه بالشكل ده ودقتها شويه بحيث الصدر بتاعها يتبطط كده على خفيف
وبهارات ودى اهم ماف الموضوع ايه بهارتنا النهارده





كارى -1
بردقوش -1
ارجانو ( ورق الزعتر)- 2
بابريكيا حلوه- 3
روز مارى غير مطحونه-2
فلفل اسود- 1
بهار مشكل- 1
كزبره -1
كمون -1
ملح-3
3 فصوص ثوم
قطعه جنزبيل طازه
لمونه
ربع كوب زيت زتوت

وانا كاتبه اهو جنب كل بهار كام معلقه بعيار معلقه الشاى الممتلئه


دلوقت بقى نضيف البهارات كلها على الفرخه المربربه دى كده





بعدين اهو نبشر الجنزبيل والثوم ونضيفهم




بعدين نضيف الزيت الزتون




بعدين ندعك الفرخه بقى كويس وندخل البهارت بين الجوانب وثنايا الجلد كويس قوى





بعدين نضيف كوب مايه ليها براحه من على الجنب عشان الفرخه لو مضفناش المايه هتنشف قوى قوى



بعدين ندخلها فرن حامى وياجماعه الاكل زى الحلويات بالظبط لازم الفرن يكون حامى مش ندخل الحاجه ونبدا نشغل الفرن كده الحاجه تطلع ناشفه ومقدده لكن احنا اى حاجه بنبقى عايزنها مقرمشه من بره وطريه من جوه لازم الفرن يكون حامى وانا حطتها حوالى ساعه ومحتجتش اشغل شوايه لان الفرن عندى حررته عاليه لكن اللى فرنها مش عالى تخلى الفرخه تستوى خالص بعدين تشغل الشوايه من فوق تحمرها

وادى بقى الفرخه الرااااااااااائعه




طبعا لازم طبق طحينه ومتنسوش ياجماعه البقدونس تحت اى مشويات ده بيدى طعم مميز لاى مشويات




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عبدالله الطويل
مدير
مدير



عدد المساهمات : 85
عدد مواضيعك : 59140
تاريخ التسجيل : 13/05/2011
العمر : 34
الموقع : https://drem.roo7.biz

خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن Empty
مُساهمةموضوع: رد: خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن   خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن Emptyالخميس يوليو 07, 2011 2:56 am

الف شكر والصحة العافية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://drem.roo7.biz
 
خلطة جديدة للفراخ المشوية في الفرن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات اختصاصاتي :: قسم المرأة :: الطبخ-
انتقل الى: